logo
WELKOM
NAGELSTUDIO
KUNSTNAGELS
NAGELBIJTERS
NAILART DESIGN
MANICUUR
HOT STONE MASSAGE
KINDERFEESTJES
PARTY/WORKSHOP
BRUIDSNAGELS
GELLAK
CURSUS NAGELSTYLING
STYLEER JE NAGELS WS
WORKSHOPS
MODELLEN GEVRAAGD
ALGEMENE VOORWAARDEN
CADEAUBON
OPENINGSTIJDEN

Nagelbijters

 

Veel mensen bijten op hun nagels. Daar kunnen verschillende reden voor zijn bv. spanning, stress, uit gewoonte of omdat ze het gewoon lekker vinden. De nagels worden er niet mooier op en er kunnen wondjes rond de nagels ontstaan. Als nagelbijter kent u de problemen van nagelbijten. Nagels tot ver in het nagelbed afgebeten, een beschadigd nagelbed en meegroeiende stugge nagelriemen vaak met wondjes.  

 

 Voor de behandeling

 

Kunnen nagels van een nagelbijter altijd verlengd worden?  

 

Ja, zelfs een zeer korte nagel kan verlengd worden. Voordeel van een nagelverlenging is dat het nagelbed beschermd word en de natuurlijke nagel kan groeien. Het nagelbijten zal niet meteen stoppen, maar de nagels voelen heel anders aan in de mond en er zit een hard materiaal op wat zo maar niet kapot te bijten is. Ook worden de nagelriemen behandeld. 

 

 Na de behandeling

 

De behandeling van een nagelbijter gaat als volgt 

 

Eerst word het nagelbed verlengd daarna kan hier een zo natuurlijk mogelijk wit randje aangemaakt worden. Ook is het mogelijk zonder wit randje de nagels kunnen gelakt worden of er word een iets langer natuurlijk nagelbed zonder glans gemaakt zodat de behandeling ook voor mannen een oplossing kan zijn.

De nagels worden niet te lang gemaakt want dat bent u nog niet gewend.Ook is het belangrijk dat er niet teveel tijd zit tussen de vervolgafspraken want de nagels groeien veel harder bij nagelbijters.

Het beste is om eerst een korte vrijblijvende afspraak te maken zodat we samen een behandelplan kunnen maken. 

 

 

 

 

 

Top